Ontdek hoe je de handelingscapaciteit vergroot, je logistieke proces slim inricht en compliancy borgt!

 

Veel koel- en vriesterminals of warehouses hebben te maken met de AEO, ISPS of HACCP wet- en regelgeving. Toegang tot de locatie mag alleen na een strenge identiteitscontrole. Dit is vaak een tijdrovend proces, met lange wachttijden tot gevolg. 

 

Onze identiteits- en toegangs-managementoplossing neemt dit volledig geautomatiseerd uit handen en regelt alles slim, veilig en AVG-proof.

 

Je weet precies wie je op je terrein of in je warehouse toelaat en welke goederen zij aan- of afvoeren.  Daardoor kun je kosten besparen, je  handelingscapaciteit vergroten en je compliancy borgen!

 

  

Snelheid en veiligheid staan centraal in de zogenaamde 'cold chain'. Goederen moeten op de juiste temperatuur vervoerd en opgeslagen worden. Dat vraagt om slimme oplossingen die het logistieke proces optimaal en in alle facetten ondersteunen. 

 

 

  
Wist je dat jaarlijks voor 4 tot 4,5 miljard Euro aan temperatuurgevoelige goederen worden opgeslagen in Nederland!

 

'Snel en veilig doorvoeren van geconditioneerde goederen is cruciaal'

 

 

 

Doe de QuickScan en zet de eerste stap naar een Snelle Toegang en een Veilige Koel- & Vries-omgeving!

 

 

 

 

Waarom de QuickScan?

 

Als je de Quickscan invult, ontvang je een persoonlijk rapport. Het rapport maakt inzichtelijk welke vervolgstappen je kunt zetten voor snelle, veilige toegang en compliancy op je terminal.

 

Bespaar net als Kloosterboer tijd, geld en

verhoog de security & compliancy

Door onze samenwerking met Secure Logistics hebben we een efficiencyslag gemaakt. Dit vertaalt zich in financiële prestatieverbetering’.

Kloosterboer biedt innovatieve en duurzame totaaloplossingen in de supply chain voor geconditioneerde voedingsmiddelen. 

Jordi van Kogel enberg – Data Analist licht toe: ‘Secure Logistics is in de containersector een belangrijke dienstverlener. Met de CargoCard kun je zowel in Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Vlissingen terecht.'

Door de CargoCard maken we het toegangsproces voor onze klanten makkelijker, veiliger en privacyvriendelijker. 

Bovendien kunnen we veel meer klandizie aan bij Kloosterboer. Dat is een mooie capaciteitsuitbreiding'.

ISPS locatie
De locatie Vlissingen is de grootste locatie van Kloosterboer en het is een ISPS locatie. Dat wil zeggen dat elke persoon die de locatie betreedt, door Kloosterboer geïdentificeerd en geregistreerd moet worden.

Door de samenwerking met Secure Logistics is er een aanzienlijke tijdsbesparing gerealiseerd.

Jordi: ‘De authenticatie van de personen die toegang willen tot de containerterminal verloopt nu geautomatiseerd via de CargoCard van Secure Logistics. Voorheen gebeurde dit op kantoor en waren onze mensen hieraan veel tijd kwijt.

De CargoCard zorgt voor snellere toegang. Dit scheelt Kloosterboer tijd en mankracht, terwijl ook de vervoerder veel tijd wint'.